Engels

Voor cursisten

Verbreding of verdieping van kennis is belangrijk voor jouw carrière in de maritieme industrie. Of je nu aan het begin van je maritieme carrière staat of al ruime ervaring hebt, via de diverse basis en verdiepingscursussen uit het Pamas programma ontwikkel je jouw technische kennis tot 'the next level'.

Waarom kies je voor een cursus met het Pamas keurmerk?

Cursussen in het Pamas programma overzicht hebben het Pamas keurmerk toegewezen gekregen. Dit gebeurt op basis van vastgestelde kwaliteitscriteria door deskundigen uit de maritieme praktijk. Dit betekent voor jou een garantie op een voor de maritieme praktijk toegesneden kwaliteitscursus. Omdat het keurmerk voor en door de maritieme industrie en kennisinstellingen is opgezet, betekent dit naast dat je jezelf ontwikkelt ook een gemeenschappelijke erkenning van de door jou verworven expertise.

Aangezien de cursussen op de actuele maritieme praktijk zijn gericht en heldere eisen stellen bijvoorbeeld ten aanzien van het niveau en leerdoelen, ontmoet je op de cursussen collega’s van andere bedrijven met dezelfde ambitie, ervaring en vraagstellingen. Inspirerend en goed voor jouw netwerk!

Voor wie?

Of je nu net start met je carrière in de maritieme sector of al ruime ervaring hebt, Pamas biedt een overzicht van kwaliteitscursussen voor iedereen. Het Pamas keurmerk wordt alleen toegekend aan technische academische cursussen voor de maritieme sector.

In het segment basiscursussen tref je cursussen die geschikt zijn voor starters of voor als je enkele jaren ervaring hebt. Het segment verdiepingscursussen gaat echt de diepte in en vraagt in veel gevallen om ruime ervaring in de maritieme techniek. Om deel te kunnen nemen aan de cursussen uit het programma overzicht moet je minimaal een HBO bachelor opleiding hebben afgerond. Bij iedere cursus kan je de instroomspecificaties checken.