Engels

Pamas: dé plek voor academische maritieme cursussen

LET OP. WEGENS OMSTANDIGHEDEN KIJKT U MOMENTEEL NAAR EEN STATISCHE VERSIE VAN DE PAMAS WEBSITE MET BEPERKTE FUNCTIONALITEIT. Bedrijven in de maritieme industrie zijn voor de ontwikkeling van hun hoger personeel op zoek naar technische cursussen op academisch niveau. Op dit moment ontbreekt bij veel bedrijven het overzicht op cursus aanbod, kwaliteit en samenhang. Daarom hebben zij gezamenlijk het Pamas keurmerk in het leven geroepen. Cursussen die het keurmerk toegewezen krijgen worden door de industrie aangemerkt als kwalitatief goede academische cursussen. Bij de ontwikkeling van hoger personeel door de maritieme industrie wordt gebruik gemaakt van cursussen uit het Pamas programma aanbod.

technisch plaatje

Voor cursisten

Verbreding of verdieping van kennis is belangrijk voor jouw carrière in de maritieme industrie. Of je nu aan het begin van je maritieme carrière staat of al ruime ervaring hebt, via de diverse basis en verdiepingscursussen uit het Pamas programma ontwikkel je jouw technische kennis tot ‘the next level’.

Voor cursus aanbieders

Biedt uw instelling een technische cursus voor de maritieme industrie op academisch niveau, vraag dan nu het Pamas keurmerk aan. Na een positieve beoordeling door deskundigen uit de maritieme industrie kunt u dan het Pamas keurmerk voeren en wordt uw cursus breed aangeboden en ingezet voor de ontwikkeling van technisch personeel in de maritieme sector.

Pamas keurmerk

Pamas biedt een overzicht van maritiem cursussen op academisch niveau. Pamas is een keurmerk van en voor de maritieme industrie. Het keurmerk wordt door deskundigen uit de sector toegekend aan cursussen die voldoen aan de vastgestelde kwaliteitscriteria door het bedrijfsleven.